“Housing and schooling is the rubric of society, the glue for a healthy community”

Woningbouwprojecten en maatschappelijk vastgoed

NEWGROUND heeft veel ervaring bij het adviseren bij juridische kwesties over woningbouwprojecten en maatschappelijk vastgoed. Het kan gaan over de aan-of verkoop van woningen, van scholen of universiteitsgebouwen. Het kan ook betreffen geschillen die kunnen ontstaan bij de aan- en verkoop, zoals gebreken die worden ontdekt of het niet afnemen van het verkochte vanwege financieringsvraagstukken.

Wij hebben ook met de (ver)huur van woningbouwprojecten veel ervaring, zoals o.m. met geschillen omtrent onder meer onderhoud/gebreken, renovatie, huurbeëindiging en ontruiming, in de plaats stelling, (verboden) onderhuur, huurprijswijziging, overlast en incasso.

Wij hebben ook ervaring met het uitponden van woningbouwprojecten en het splitsen van wooncomplexen in appartementsrechten.

Projecten waar wij aan hebben meegewerkt :  Naritaweg  Haven -Stad Amsterdam, Kortenaerkade 1 Den Haag, Zandkasteel Amsterdam, Amstel Tower Amsterdam; Ricardo Residences (vml. IBM Dynatosgebouw), Getz kavel Arenapoort; herontwikkeling VU University medical centre Amsterdam

Onze experts

Menu