Renée Fennis

Partner / Advocaat

Renée Fennis procedeert en adviseert op het gebied van projectontwikkeling, bouwprojecten, aan- en verkoop van commercieel vastgoed en huurrecht. Renée heeft ervaring in het opstellen van (turnkey) koopovereenkomsten, bouw- en design & build contracten, projectmanagement- en huurovereenkomsten. Renée is haar loopbaan begonnen als bestuursrecht advocaat met een sterke focus op ruimtelijke ordening. Zij is dan ook goed bekend met de samenloop van bestuursrechtelijke- en privaatrechtelijke aspecten van vastgoedprojecten. Renée heeft geadviseerd over DBFM(O) overeenkomsten in publiek private samenwerkingsprojecten (PPS).

Renée is cum laude afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht en is advocaat sinds 2012 en werkzaam binnen de vastgoedsecties van de internationale advocatenkantoren Dentons, Baker & McKenzie en NautaDutilh en als senior legal counsel bij een internationaal hotel- en ontwikkelingsbedrijf. Vanaf 2021 is Renée werkzaam bij NEWGROUND als advocaat en op 1 januari 2023 is Renée benoemd tot partner.

Talen: Nederlands, Engels

Persoonlijk profiel
Gedreven
Nuchter
Sociaal
Contact

Gustav Mahlerplein 27, 5th floor, Amsterdam

Expertise

Rechtsgebiedenregister

Renée Fennis heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
> Huurrecht
> Vastgoedrecht

Publicaties

Menu