Renée Fennis

Advocaat

Renée Fennis procedeert en adviseert op het gebied van projectontwikkeling, bouwprojecten, aan- en verkoop van commercieel vastgoed en huurrecht. Renée heeft ervaring in het opstellen van (turnkey) koopovereenkomsten, bouw- en design & build contracten, projectmanagement- en huurovereenkomsten. Renée is haar loopbaan begonnen als bestuursrecht advocaat met een sterke focus op ruimtelijke ordening. Zij is dan ook goed bekend met de samenloop van bestuursrechtelijke- en privaatrechtelijke aspecten van vastgoedprojecten. Renée heeft geadviseerd over DBFM(O) overeenkomsten in publiek private samenwerkingsprojecten (PPS).

Renée is cum laude afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht, met een master bestuursrecht en ruimtelijke ordening. Renée is advocaat sinds 2012 en is sinds 2021 werkzaam bij NEWGROUND. Daarvoor was zij werkzaam binnen de vastgoedsecties van de internationale advocatenkantoren Dentons, Baker & McKenzie en NautaDutilh. Renée was onlangs werkzaam als senior legal counsel bij een internationaal hotel- en ontwikkelingsbedrijf.

Talen: Nederlands, Engels

Persoonlijk profiel
Gedreven
Nuchter
Sociaal
Contact

Gustav Mahlerplein 27, 5th floor, Amsterdam

+ 31 6 18 52 62 24 | +31 85 808 13 24

Expertise

Rechtsgebiedenregister
Renée Fennis heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
– Huurrecht
– Vastgoedrecht

Menu