HR medewerker

HBO

Zuidas Amsterdam

NewGround law is op zoek naar een HR medewerker

NewGround Law viert dit jaar haar vijfjarig jubileum. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot het topnichekantoor op het gebied van vastgoedrecht. We staan bekend om onze innovatieve aanpak en expertise in duurzame bouw, energietransitie en slimme steden. Onze clientèle bestaat uit grote (inter)nationale partijen uit zowel de publieke als de private sector, en particulieren. Onze advocaten en (kandidaat-)notarissen werken nauw samen om de beste resultaten voor onze cliënten te behalen. Ons team bestaat uit een diverse mix van professionals, van onze advocaten en (kandidaat-)notarissen tot ons support-team. Daarin speelt HR een belangrijke rol. Aan Human Resources de taak om de beste kandidaten aan te trekken én te behouden. Zo houden we de kwaliteit hoog en de onderlinge band sterk.

WIE ZOEKT NEWGROUND

Jij bent onder meer verantwoordelijk voor een correcte personeelsadministratie, de loonverwerking, recruitment, het opstellen van arbeidsovereenkomsten en ziekteverzuimregistratie. Tevens heb je een signaalfunctie voor contractverlengingen, salarisverhogingen, speciale momenten zoals beëdigingen en afronding van opleidingen.

Naast de dagelijkse HR-processen houd jij je bezig met (verbeter)projecten op het gebied van HR. Creativiteit, inzicht en verantwoordelijkheid zijn daarbij belangrijk.

Je werkt nauw samen met de COO. Samen stemmen jullie het beleid af. Jij bent het aanspreekpunt voor HR-gerelateerde vragen en schakelt met de HR-groep, bestaande uit de COO en 2 partners. Het is voor deze rol dan ook van belang dat jij discreet, nauwkeurig en punctueel bent. Daarnaast zorg je voor heldere communicatie naar collega’s en ondersteun je de COO, onder andere bij de voorbereiding van HR-gesprekken en het opmaken van rapportages.

PROFIEL

Voor deze functie zoeken wij iemand die beschikt over de volgende kwaliteiten en ervaring:

> minimaal 3 jaar ervaring in HR;

> administratief talent waarmee je de gehele personeels- en salarisadministratie op orde hebt;

> het vermogen om uitstekend overzicht te houden en actiepunten tijdig te signaleren en op te pakken. Denk hierbij aan ziekmeldingen en de opvolging daarvan, salarismutaties zoals verhogingen en punten uit de HR-agenda waaronder het voorbereiden van de gesprekscyclus en de bonussen;

> goed met digitale systemen, zoals systemen voor verlof, verzuim, UWV, intranet, urenregistratie, documentmanagement, evenals Outlook en Excel, en de capaciteit om nieuwe systemen snel eigen te maken;

> oog voor zowel detail, bijvoorbeeld bij het opmaken van arbeidsovereenkomsten, als voor de mens (Human Centric), bijvoorbeeld in een arboproces;

> tot slot is een beschikbaarheid van 32-40 uur per week gewenst.

WAT BIEDT NEWGROUND?

Bij NewGround Law hechten wij veel waarde aan onze medewerkers. Daarom bieden wij:

  • een marktconform salaris;
  • lunchvoorziening;
  • pensioenbijdrage;
  • 25 vakantiedagen;
  • mogelijkheid een fiets te leasen;
  • telefoonkostenvergoeding;
  • mogelijkheid om (na de inwerkperiode) een dag thuis te werken;
  • een discretionaire bonus;
  • teambuilding activiteiten zoals een wintersportreis, vieringen, teamuitjes en trainingen.

HEB JE INTERESSE IN DEZE FUNCTIE?

Ben jij de HR Medewerker die wij zoeken? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Stuur je CV en motivatie naar Barbara Tielenburg via jobs@newgroundlaw.com. We kijken uit naar jouw reactie!

Open sollicitatie?

Solliciteer direct!
Stuur een e-mail, met CV, naar jobs@newgroundlaw.com

Vragen?
Neem contact op met onze HR afdeling via jobs@newgroundlaw.com

Menu