Choose a job you love, and you will never work a day in your life

Een carrière bij NEWGROUND

Wij zijn altijd op zoek naar talent en bieden jou alle kansen om het beste uit jezelf te halen. Hieronder lees je meer over onze cultuur en ambitie.  Is er op dit moment geen passende vacature voor jou bij?  Stuur dan een open sollicitatie!

Cultuur

Bij NEWGROUND werken we niet voor elkaar, maar met elkaar. Luisteren we naar elkaar en leren we van elkaar. Besteedt iedereen verplicht een substantieel deel van de werkweek aan persoonlijke ontwikkeling. Wordt een prettige work-life balance actief gestimuleerd. Dagen medewerkers elkaar uit op inhoud, niet op persoonlijk gewin. Perfectioneren we dagelijks samen het vakmanschap van advocaat of notaris. Zodat we het predicaat ‘trusted advisor’ voor onze cliënten echt verdienen.

Ambitie

Onze ambitie is groot. Daarom werken we alleen met de beste mensen. Bij NEWGROUND krijg je direct verantwoordelijkheid, presenteer je jezelf extern en ben je volwaardig lid van ons team. Iedereen krijgt bovendien de ruimte om te ondernemen. Dat vereist zelfstartend vermogen en lef. Ook doorzettingsvermogen, passie voor het vak en stressbestendigheid. Maar zonder een servicegerichte mentaliteit en een goed afgesteld moreel kompas kom je er niet. Dat zijn dus ook eigenschappen die we graag zien bij de mensen van NEWGROUND.

Menu