Choose a job you love, and you will never work a day in your life.

Een carrière bij NEWGROUND LAW

Wij zijn altijd op zoek naar talent en bieden jou alle kansen om het beste uit jezelf te halen. Hieronder lees je meer over onze cultuur en ambitie. Is er op dit moment geen passende vacature voor jou bij?  Stuur dan een open sollicitatie aan jobs@newgroundlaw.com t.a.v. onze HR Officer Willemijn Honders.

Cultuur

Bij NewGround Law werken we niet voor elkaar, maar met elkaar. We luisteren naar elkaar en leren we van elkaar. Iedereen besteedt een deel van de werkweek aan persoonlijke ontwikkeling. Een prettige en veilige work-life balance wordt actief gestimuleerd. Medewerkers dagen elkaar uit op inhoud, niet op persoonlijk gewin. We perfectioneren samen dagelijks het vakmanschap van advocaat of notaris omdat we pal staan voor het predicaat trusted advisor voor onze cliënten.

Ambitie

Onze ambitie is groot. Daarom werken we alleen met de beste mensen. Bij NewGround Law krijg je verantwoordelijkheid en ben je volwaardig lid van het team. Er is volop ruimte om te ondernemen. Dat vereist zelfstartend vermogen, lef en doorzettingsvermogen, maar ook: passie voor het vak en stressbestendigheid. Een servicegerichte mentaliteit en een goed afgesteld moreel kompas zijn essentieel. Dit zijn eigenschappen die als vanzelfsprekend horen bij NEWGROUND.

Menu