Patricia Maarhuis

Advocaat

Patricia Maarhuis is advocaat sinds 2016 en adviseert en procedeert op het gebied van het privaatrecht en het algemeen bestuurs(proces)recht. Zij heeft een bijzondere belangstelling voor de juridische aspecten van het vastgoedrecht. Zij heeft onder meer ervaring met het opstellen en beoordelen van huurovereenkomsten en heeft meegewerkt aan diverse vastgoedtransacties. Ook heeft zij ervaring met het omgevingsrecht en het milieu(straf)recht.

Patricia werkt sinds 2020 bij NewGround Law en was daarvoor verbonden aan Gaastra advocaten. Zij heeft de major bestuursrecht, de minor burgerlijk recht en de minor strafrecht gevolgd ten behoeve van de Beroepsopleiding advocatuur. Zij voltooide haar master ondernemingsrecht en fiscaal recht aan de Universiteit Leiden.

Voordat zij werkzaam werd als advocaat was zij werkzaam als belastingadviseur. Naast haar studie was zij werkzaam als juridisch medewerker bij de Leidse Rechtswinkel waar zij als vrijwilliger burgers van kosteloos advies voorzag bij (ingewikkelde) vraagstukken.

Talen: Nederlands en Engels

Persoonlijk profiel
Grondig
Consciëntieus
Toegewijd
Contact

Gustav Mahlerplein 27, 5th floor, Amsterdam

+31 6 11 08 47 62 | +31 85 808 13 11

Expertise

Rechtsgebiedenregister
Patricia Maarhuis heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:
– Bestuursrecht

Publicaties

Menu